Людям з порушення зору Звичайна версія

Комерційні приміщення в місті Ірпінь під Києвом будуть виставлені на аукціони

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів виставить повторно на продаж 12 нежитлових приміщень ПАТ «ЧБРР», загальною площею 1 214,5 кв. м, які розташовані в місті Ірпінь Київської області. Кожен об’єкт виставляється на продаж окремим лотом. Відкриті електронні аукціони відбудуться 29 та 30 листопада і 1 грудня 2022 року в системі Prozorro.Продажі.

Комерційні приміщення мають різну площу – від 19,9 кв. м до 277,8 кв. м, а також різну початкову вартість – від 353 тис. грн до 3,77 млн грн.

Серед переваг об’єктів: близькість до столиці, можливість використання приміщень за різним функціональним призначенням, а також зручне розташування в центрі міста Ірпінь. Поруч – два міські парки, школи, супермаркети, аптеки, а також зупинка громадського транспорту. Все це робить об’єкти цікавими для інвесторів.

Детальна інформація про кожен лот та публічні паспорти активів доступні за посиланням на торги в системі Prozorro.Продажі. 

Активи перебувають на балансі ПАТ «ЧБРР» і на продаж виставляються повторно.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь в аукціоні можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами ПАТ «ЧБРР».